Aura Companyn esitystoiminta / 2020 

MM_juliste.jpg

Viihdyttävä sirkus- ja musiikkiesitys

Incredible Michael Might and his Amazing Magic Show Aura Companyn salissa 27. & 28.11. klo 19.00

 

Incredible Michael Might and his Amazing Magic Show on rovaniemeläisten musiikki- ja sirkusalan ammattilaisten uusi teos, joka on suunniteltu ennen kaikkea hauskoihin illanviettoihin sopivaksi. 

 

Incredible Michael Might and his Amazing Magic Show yhdistää sirkustaidetta, suuria illuusioita, akrobatiaa sekä elävää musiikkia. Lavalla nähdään useita taikuuden historiallisia temppuja huumorilla höystettynä, kuten leuat loksauttava levitaatio, avustajan pelosta vähät välittävä veitsenheitto, salamaakin nopeampi vaatteiden vaihto sekä klassikkojen klassikko - naisen katkaisu!

 

Ilta muodostuu hyvin innokkaan taikurin Michael Mightin hänen viehättävän avustajansa Sarah Sharpin ja esitystä kasassa pitävän muusikko Kevin Venomin briljantista läsnäolosta sekä heidän rautaisesta taidosta viedä esitys läpi, jossa yleisön viihtyminen on pääosassa. 

Esitys sopii nautittavaksi hyvän viinin ja huononkin seuran parissa. Eikä haittaa mikäli suomen kieli ei sujuisi, sillä kyseessä on kielimuurit ylittävä, sanaton esitys. 

 

Esityksen kesto on n. 45 minuuttia.

Ikärajaton

Ohjaus: Jenni Kallo

Esiintyjät: Mika Formunen, Annu Nietula, Tatu Kantomaa

Visualisointi: Tiia Aspegren

Tuotanto: Piste Kollektiivi

ACTION. COMEDY. CIRCUS. MUSIC.

Fatal Instrument esiintyy Aura Companyn teatterissa 25. ja 26.9. klo 19.00.  uudella esityksellään: "The Comeback Show"

Fatal Instrumentin uusi esitys “The Comeback Show” jatkaa ryhmän ainutlaatuista yliöveriksi vietyä standup-action-komiikkaa höystäen sitä mielettömillä stunteilla. Absurdit uhkaavat tilanteet saavat yleisön nauramaan sekä haukkomaan henkeä, kun lava täyttyy volteilla, kungfu:lla, musiikilla ja rock-asenteella. Jokaisella esiintyjällä on oma näkemyksensä siitä, mikä toimii lavalla ja miten yleisön saa viihtymään. “Saumaton” yhteistyö murenee esiintyjien päätyessä sovintoyrityksissään ojasta allikkoon.

Esitys sisältää monia intertekstuaalisia viittauksia populaarikulttuuriin ja ninjaromantiikkaan. Sirkustaiteesta tuttu sankarieetos murretaan palasiksi ja karikatyyriset hahmot valjastetaan parodioimaan ylimaskuliinisia mieskuvaan liittyviä stereotypioita. Tarinankerronnassa hyödynnetään Rocktähti, Cyberpunk ja ninjasoturi -symboliikkaa ja se käsittelee metatasolla myös esittävän taiteen nykytilaa.

Esityksen kesto: 50 min
Ikäsuositus: Yli 12-vuotiaille
Esiintyjät: Tatu Kalliomäki, Eikka Alatalo ja Jaakko Hutchings

Esiintyjäryhmän ensimmäinen teos Fatal Instrument Show niitti mainetta lukuisilla festivaaleilla Suomessa ja ulkomailla ansaiten palkintoja ja paikkansa yleisön sydämissä 2019. Fatal Instrument -ryhmä on saanut kiitosta muun muassa ainutlaatuisuudesta, ennennäkemättömyydestä sekä visuaalisesta näyttävyydestä.

Fatal_Instrument_Comeback_2020.png
open stage.jpg

Aura Company järjestää kolmannen Open Stage-iltansa 14.11.2020 klo 19.00.

Ilta on täynnä hienoja esityksiä ja hyvää menoa! Illan aikana lavalla nähdään laaja kattaus erilaisia esittävän taiteen esityksiä. Luvassa on mm. ilma-akrobatiaa, jongleerausta, nykytanssia, improvisaatiota ja paljon muuta.

Open Stage-ilta on esittävän taiteen tekijöille tarkoitettu avoin lava-tyylinen ilta. Esiintyjät valitaan ennakkoilmoittautumisten mukaan. Mukaan ovat tervetulleita kaikki esittävän taiteen alat (sirkus, teatteri, musiikki, tanssi, nukketeatteri ym.)

Toimimme viranomaisten antamien koronasuositusten mukaisesti. Olemme rajoittaneet katsojakapasiteettimme alle puoleen. Katsomossa seurueiden väleillä on oltava turvavälit. Pyydämme myös katsojia huolehtimaan turvaväleistä ja hygianiasta sekä käyttämään kasvomaskeja.

Aura Companyn Open Stage-illat ovat olleet erittäin suosittuja! Varaa siis lippusi ajoissa!
Liput ovelta kortilla tai ennakkoon tilisiirrolla: 5€
Lippuvaraukset: sirkusteatteriaura@gmail.com