Seuraa meitä facebookissa

Aura Company instagram

Yhteistyössä:

logo-nettitausta.jpg

+358 41 565 9447

CHEVALIER - KEPPIHEVOSSIRKUS

Chevalier on vastuttamattoman hauska ja tunnelmallinen lapsille ja perheille suunnattu esitys, joka vie katsojansa retkelle sirkuksen uljaiden ratsujen maailmaan.

Sirkuksen historiasta ammentavassa esityksessä keppihevosilla ratsastava tirehtööri esittää perinteisen hevossirkuksen temppuja kepparien kanssa: akrobatiaa, jongleerausta, tasapainoilua ja klovneriaa - kaikki Kalle Lehdon omintakeisella tyylillä, huumorilla ja break-tanssijan liikekielellä.

Keppihevosten lisäksi esityksessä on merkittävä osa lyhyillä mykkäelokuvilla, joista ensimmäisiä esitettiin ennen vanhaan juuri sirkuksissa elävän musiikin kera. Sirkustirehtööri kommeltaa säestäessään elokuviansa kun elämä ja seikkailut esiripun takana jatkuvat valkokankaalla. Sami Tammelan säveltämä musiikki yhdistää hienosti perinteisen sirkuksen musiikillisen maailman elektronisiin elementteihin ja instrumentteihin.

Chevalier on Kalle Lehdon lastensirkus-trilogian kolmas osa seuraten suosittuja esityksiä "Circles - Kommellusten kabaree" ja "Around - Ympäri ämpäri".

“Lehto on taitava sirkuksen moniottelija… [hän] osoittaa tuntevansa miimikkojen ja mykkäelokuvan kulta-ajan komedioiden gagit.” - Helsingin Sanomat

Ohjaus ja käsikirjoitus: Kalle Lehto
Sirkustaiteilija: Kalle Lehto
Äänisuunnittelu ja musiikki: Sami Tammela
Valosuunnittelu: Eero Alava
Videosuunnittelu: Christoffer Collina & Kalle Lehto
Tuotanto: Race Horse Company
Yhteistyössä: Cirko - uuden sirkuksen keskus
Esittävän taiteen ja musiikin yhdistys Kapula ry

Video teaser: https://vimeo.com/329610919

Esitykset Aura Companyn taidetilassa (Ratapihankatu 53 C, 4.krs):
La 7.12 klo 15 ja 18
Su 8.12 klo 15

Liput:
Peruslippu 16€
Alennusryhmät (Opiskelija, eläkeläinen, varusmies, työtön) 12,5€
Lapsi (alle 12-vuotiaat) 12,5€
Liput ennakkoon Tiketistä: