Seuraa meitä facebookissa

Aura Company instagram

Yhteistyössä:

logo-nettitausta.jpg

+358 41 565 9447

TEATTERI-IMPROVISAATIORYHMÄT

Teatteri-improvisaatio harrastuksena

Improvisaatio tarjoaa harrastajalleen uuden hauskan tavan ilmaista itseään ja oppimaan uutta teatterin tekemisen maailmasta. Ilmaisun ja improvisaation keinoin niin lapsi, kuin aikuinenkin harrastaja kehittää omaa itsetuntemusta ja ilmaisun tapoja. Erilaisissa harjoitteissa opitaan ottamaan toiset huomioon, käyttämään uusia käsitteitä ja kehittämään ajattelukykyä sekä pääsemään peloistaan.

 

Aura Companyn teatteri-improvisaatioryhmät

Aura Companyn improryhmien tunnit sijaitsevat keskeisellä paikalla Turun keskustan tuntumassa Ratapihankatu 53:ssa (4 krs.) Tilaan on helppo saapua esim. kävellen tai bussilla ja pihassa on parkkipaikkoja autoileville.

Improryhmiä on kaksi: lasten teatteri-improryhmä ja aikuisten improryhmät. Kaikilla tunneilla leikitään tutustumis- ja lämmittelyleikkejä, tehdään improvisaatioharjoitteita. Tämän lisäksi käytetään erilaisia tapoja ilmaisuun, kuten musiikkia ja liikkumista. Tunneilla ryhmä toimii paljon yhdessä ja tämä kehittää ryhmähenkeä sekä yhteistyötaitoja.

Ryhmissä kaikki  ovat samanarvoisia ja kaikkien ideat ovat arvokkaita. Tunneilla saa ja voikin epäonnistua, mutta tärkeintä on leikkiä ja pitää hauskaa. Aiempaa kokemusta ei tarvitse. Uteliaisuus sekä avoin mieli riittävät. Mukaan tunneille tarvitset sisäliikuntavaatteet ja iloisen mielen.

Opettaja toimii näyttelijä  Alisa Salonen.

 

Tervetuloa iloisen harrastuksen pariin!