Tulossa syksyllä 2020

25. ja 26.9. klo 19.00 

FATAL INSTRUMENT:

The Comeback Show

14.11. klo 19.00 

Aura Companyn Open stage - ilta

ACTION. COMEDY. CIRCUS. MUSIC.

Fatal Instrument esiintyy Aura Companyn teatterissa uudella esityksellään: "The Comeback Show".

Fatal Instrumentin uusi esitys “The Comeback Show” jatkaa ryhmän ainutlaatuista yliöveriksi vietyä standup-action-komiikkaa höystäen sitä mielettömillä stunteilla. Absurdit uhkaavat tilanteet saavat yleisön nauramaan sekä haukkomaan henkeä, kun lava täyttyy volteilla, kungfu:lla, musiikilla ja rock-asenteella. Jokaisella esiintyjällä on oma näkemyksensä siitä, mikä toimii lavalla ja miten yleisön saa viihtymään. “Saumaton” yhteistyö murenee esiintyjien päätyessä sovintoyrityksissään ojasta allikkoon.

Esitys sisältää monia intertekstuaalisia viittauksia populaarikulttuuriin ja ninjaromantiikkaan. Sirkustaiteesta tuttu sankarieetos murretaan palasiksi ja karikatyyriset hahmot valjastetaan parodioimaan ylimaskuliinisia mieskuvaan liittyviä stereotypioita. Tarinankerronnassa hyödynnetään Rocktähti, Cyberpunk ja ninjasoturi -symboliikkaa ja se käsittelee metatasolla myös esittävän taiteen nykytilaa.

Esityksen kesto: 50 min
Ikäsuositus: Yli 12-vuotiaille
Esiintyjät: Tatu Kalliomäki, Eikka Alatalo ja Jaakko Hutchings

Esiintyjäryhmän ensimmäinen teos Fatal Instrument Show niitti mainetta lukuisilla festivaaleilla Suomessa ja ulkomailla ansaiten palkintoja ja paikkansa yleisön sydämissä 2019. Fatal Instrument -ryhmä on saanut kiitosta muun muassa ainutlaatuisuudesta, ennennäkemättömyydestä sekä visuaalisesta näyttävyydestä.

Liput: 12,5€/16,50€
Liput tapahtumaan Tiketistä: 

 Sirkus & Teatteriyhdistys Aura Company Ry

Ratapihankatu 53 C, (4krs.), 20100 Turku

045 78317422

y-tunnus: 2911672-8

Seuraa meitä facebookissa

Aura Company instagram

Yhteistyössä:

logo-nettitausta.jpg