RADANVARSI-FESTIVAALI

MINI

18.9.2021

Yhden illan esittävän taiteen ulkoilmafestivaali
Koko perheelle!

Aura Company järjesti ensimmäisen Radanvarsi-festivaalin toukokuussa 2019.
Keväiden 2020 ja 2021 rajoitukset estivät festivaalin järjestämisen uudestaan.


Mutta nyt se tapahtuu:
Radanvarsi-festivaali järjestetään tänä vuonna yksipäiväisenä ulkoilmatapahtumana lauantaina 18.9. Tapahtuma alkaa klo 17.00 ja loppuu n. klo 20.30. 

Mini Radanvarsi-festivaalin katsojat pääsevat nauttimaan festivaalin kaikista esityksistä yhdellä lipulla. Ohjelmistossa mm. sirkusta ja musiikkia. Tapahtuma on Aura Companyn taidetilan rakennuksen takapihalla. Piha tullaan rajaamaan ja katsojat päästetään alueelle klo 17.00 alkaen. Alueelle saa saapua ja lähteä vapaasti milloin vain tapahtuman aikana. Lippuja voi ostaa ennakkoon Tiketistä sekä paikan päältä. Lippuja on rajattu määrä, joten hanki omasi ajoissa!

Koska festivaali tapahtuu ulkona, on koko tapahtumalle säävaraus.

Festivaalialue on laaja, joten katsojat voivat pitää toisiinsa turvavälejä. Paikan päältä löytyy käsidesipisteitä. Sisääntuloalueella on muutama lipunmyynti/lipuntarkastuspiste, jotta ruuhkaa ei syntyisi.

Wc:t löytyvät rakennuksen sisätiloista.

Kahvittelusta vastaa Kaffetauko! 

Liput: 25 / 20 / 15 €Huom! Liput ovelta: 27 / 22 / 17€

 

Ohjelmistossa:

Klo: 17.30

FlouTila / Aura Company

Pekka _ Aliisa-22.jpg

KELTAKUUL-musiikkisirkusesitys

FlouTilan säkenöivä ja ihmeellinen musiikkisirkusesitys "KELTAKUUL" on suunnattu kaikille ja se saa lapset sekä aikuiset haukkomaan henkeään!

 

Kelta & Kuul loistavat kilpaa auringon kanssa ja tarjoavat elämyksen, joka ei tule unohtumaan!

Esiintyjinä sirkustaiteilija Pekka Laamanen ja näyttelijä Alisa Salonen.

Facebook

Instagram

Kotisivu

Klo: 18, 18.45 & 19.30

Kommenttiraita duo

Kommenttiraita.jpg

Klo: 18.15

Improvisoituja klassikoita jo vuodesta 2017

 

Kommenttiraita duo luo improvisoituja lauluja yhdessä yleisön kanssa. Sanat ja melodia syntyvät aina tässä hetkessä yleisön ehdotusten pohjalta. Duo on esiintynyt mm. kadulla, festareilla, yksityistilaisuuksissa, lautalla aurajoessa ja radiossa. Kesällä 2021 duo toteuttaa Turun laulu -kiertueen yhteistyössä Turkuseuran ja Turun kaupungin kanssa.

Kiertueen tuloksena jokainen Turun kaupunginosa saa oman tunnussävelmän. 

Yhtyeeseen kuuluu kaksi ammattiesiintyjää Hannu Rantala (laulu ja lyömäsoittimet)

ja Antti Ainola (laulu ja kitara).

Facebook

Instagram

Saila Jantunen

2021-07-15-121451601.jpg

Miss Divane

 

Miss Divane on Saila Jantusen humoristinen soolo löysällä nuoralla. Ylväs diiva on valmistautunut esittämään elämänsä shown, mutta kaikki ei menekään aivan suunnitelmien mukaan. Miss Divane tarjoilee vauhdikasta ja rytmikästä nuorallatanssia, kullan kimallusta ja hulluttelevaa hahmotyöskentelyä.

Instagram

Facebook

Klo: 18.35

José Valencia

IMG_4100.JPG

José Valencia, graduated from the National Circus school “Circo Para Todos, Cali, Colombia 2004-2008”. He had developed own head balance technic and made up a new discipline which he calls Upside down Juggling. You must see this!

Facebook

Instagram

Klo: 19.00

Simon Llewellyn

world cup balance.jpg

We Are The Champions

 

Watch as Simon’s unique powers of physical dexterity and stupidity transforms any surroundings into his very own vaudevillian circus.

Flowerpots will fly, balloons will pop, and the Olympics are honoured. All this leads up to the Grande Finale of his world famous football juggling performance.

Witness footballs tossed high into the air, spun delicately on his fingers and bounced precisely around the entire body.

Come and join the crowd, sing along, wave your hands, and hug your fellow teammates!

No venue too small, no audience too big!

Facebook

Instagram

Kotisivu

Klo: 19.50

Aura Company

Tulikepit.jpg

Kajastuksia

Kajastuksia on kolmen turkulaisen sirkustaiteilijan uusi tunnelmallinen tulitaide-esitys. Esitys vie katsojan visuaaliselle matkalle esinemanipulaation ja jongleerauksen maailmaan tulitaiteen eri keinoin. Esityksessä sirkustaiteilijat jatkavat heille perinteistä esitystyyliään tarkoilla koreografioilla, hienovaraisella huumorilla sekä näyttävällä tulitaiteen toteutuksella.

Esitys ja toteutus: Emma Nivala, Antti Nerg ja Markus Nivala

Turku viettää Euroopan kulttuuripääkaupungin kymmenvuotisjuhlaa vuonna 2021. Kajastuksia-esitys toteutetaan osana merkkivuoden ohjelmaa 10 kertaa Turun keskustan alueella. 

Teos on toteutettu Turku 2029-säätiön apurahalla. 

Facebook

Instagram

Kotisivu