top of page


RADANVARSI-FESTIVAALI
ja Kadunvarsi-etkot 2023

Tahdomme Aura Companyn puolesta kiittää kaikkia esiintyjiä, vapaaehtoisia, yhteistyökumppaneita ja mahtavaa yleisöä onnistuneesta festivaalista!

Tunnelmia vuoden 2023 Radanvarsi-festivaalilta. Video: Christoffer Collina

Radanvarsi-festivaali on kolmipäiväinen esittävän taiteen festivaali.  Festivaaliohjelmistosta löytyy mm. sirkusta, teatteria, taikuutta ja musiikkia. 

Festivaali järjestettiin 26.-28.5.2023 Turussa, Aura Companyn Teatterissa, Varietee-ilta järjestettiin tänä vuonna Barker-teatterissa, Linnankadun uudessa tilassa. Kadunvarsi-etkot järjestettiin viikkoa ennen, 20.5.2023 Turun kauppatorilla. 

Kadunvarsi-etkot keräsivät 20.5. Turun kauppatorin uudelle lavalle yli 1000 katsojaa päivän aikana.

Lavalla nähtiin viisi mahtavaa esitystä ja kaikki saivat upean vastaanoton turkuliaselta yleisöltä! 

Radanvarsi-festivaalin (26.-28.5.) teatteriohjelmiston kaksi ensi-iltaa, Boxing ja Ytimessä, monologiteos Louhi- nainen, mutta ihminen sekä lasten tarinallinen sirkusesitys Yökylä, keräsivät myös hienosti yleisöä ja tunnelma kaikissa esityksissä oli mahtava!

Varietee-ilta ylitti odotuksemme, kun Barker-teatterin katsomossa istui 27.5. liki 80 katsojaa! Ilta ihmetytti niin katsojia, kuin esiityjiäkin. Yleisö hehkutti iltaa maailmaluokan tasoiseksi ja esiintyjät taas ihmettelivät yleisön energiaa ja monet sanoivta, etteivät olleen koskaan kokeneet näin hyvää vastaanottoa!

The Radanvarsi festival is a three-day performing arts festival. The festival program includes circus, theatre, magic and music etc.

The festival was held on May 26-28, 2023 in Turku, Aura Company's Theater. The Varietee-show was organized this year in Barker-teatteri, at their new space on Linnankatu. Streetshow Kadunvarsi-etkot was held a week earlier, 20.5.2023 at Turku's market square stage. 

bottom of page