Seuraa meitä facebookissa

Yhteistyössä:

logo-nettitausta.jpg

+358 41 565 9447

Aura Company instagram

TEATTERI-IMPROVISAATIORYHMÄT

Improvisaatioryhmiä on kaksi: lasten ja aikuisten improryhmät. Kaikilla tunneilla leikitään tutustumis- ja lämmittelyleikkejä, tehdään improvisaatioharjoitteita. Tämän lisäksi käytetään erilaisia tapoja ilmaisuun, kuten musiikkia ja liikkumista. Tunneilla ryhmä toimii paljon yhdessä ja tämä kehittää ryhmähenkeä sekä yhteistyötaitoja.

Ryhmissä kaikki  ovat samanarvoisia ja kaikkien ideat ovat arvokkaita. Tunneilla saa ja voikin epäonnistua, mutta tärkeintä on leikkiä ja pitää hauskaa. Aiempaa kokemusta ei tarvitse. Uteliaisuus sekä avoin mieli riittävät. Mukaan tunneille tarvitset sisäliikuntavaatteet ja iloisen mielen.

Opettajana toimii näyttelijä  Alisa Salonen.

LUKUJÄRJESTYS 

KEVÄT 2020

To 16.30-17.30 Lasten teatteri-improvisaatioryhmä

To 17.45-19.15 Aikuisten teatteri-improvisaatioryhmä uudet oppilaat

To 19.30-21.00 Aikuisten teatteri-improvisaatioryhmä TÄYNNÄ

Opetusta on 17 kertaa kevään aikana. Kevään tunnit järjestetään 16.01 - 14.05.2020.

Kevään poikkeusajat, jolloin ei ole tunteja:

-talviloma, vko 8 (17.-23.2) 

Ensimmäinen kerta on ilmainen, jonka jälkeen pitää ilmoittaa jatkaako oppilas tunneilla käyntiä. Myös kokeilukerta vaatii ilmoittautumisen nettilomakkeen kautta! Maksettua lukukausimaksua ei palauteta ellei siihen ole painavaa syytä (esim. harrastuksen estävä sairaus).

 

Kevätlukukausimaksu:

-lasten tunnit (1h) 160€

-aikuisten tunti (1.5h) 180€

Perhealennus 20€/oppilas.

Lukukausimaksu sisältää tapaturmavakuutuksen tunneilla kaikille alle 18-vuotiaille oppilaille. Aikuiset (yli 18v.) vastaavat itse vakuutuksestaan.

TUNTIKUVAUKSET

Aikuisten ja lasten teatteri-improvisaatioryhmät 

Improvisaatio on yleistynyt harrastajateatterikentällä ja nyt sitä pääsee harrastamaan myös Aura Companylla. Ryhmät eivät ole esiintyviä, vaan ideana on tutustua teatteri-improvisaatioon. Esiintymistä harkitaan vasta, kun ryhmät ovat siihen valmiita.

Tunnit koostuvat pääosin harjoitteista, joista monia tehdään ammatti-improvisaatioteattereissa. Alkutunnista lämmitellään kehoa ja mieltä, sekä leikitään, tutustutaan ryhmänä ja hassutellaan. Myös improvisaation sääntöihin ja tapoihin tutustutaan. Tavoitteena on mennä kohti tuntematonta, riisua blokit ja pitää yhdessä hauskaa.

Improvisaatioryhmät ovat kaikille teatterista ja improviaatiosta kiinnostuneille. Lasten ryhmän alaikäraja on 7-vuotta ja aikuisten ryhmän alaikäraja on 16-vuotta.  Aiempaa kokemusta ei tarvitse olla. Tunneille tulee ottaa mukaan sisäliikuntavaatteet. Tunnit toteutuvat, mikäli ilmoittautumisia tulee vähintään viisi henkilöä/ryhmä.

Teatteri-improharrastuksen kautta voit päästää luovuutesi irti ja löytää uusia puolia itsestäsi!