Seuraa meitä facebookissa

Aura Company instagram

Yhteistyössä:

logo-nettitausta.jpg

+358 41 565 9447

TUNTIKUVAUKSET

Ikäryhmien tunnit

Jokaisen ikäryhmän tunnit koostuvat alkulämmittelystä, viikottain vaihtuvasta tuntikohtaisesta lajiharjoittelusta sekä loppuvenyttelystä. Lajiharjoituksiin kuuluvat mm. akrobatia, ilma-akrobatia, tasapaino, pari- ja ryhmäakrobatia ja jongleeraus (pallot, keilat, vanteet ym.) Poikkeuksena tähän ilma-akrobatia ja lajitunti jossa harjoitellaan pelkästään itse valitsemaansa lajia. 

Ilma-akrobatia

Sekä lasten että aikuisten ilma-akrobatia tunti koostuu alkulämmittelystä, ilma-akrobatian eri välineistä (rengas, kangas, trapetsi) sekä loppuvenyttelyistä.

Lajitunti
Lajitunti (keskiviikkoisin) on suunnattu jo hiukan enemmän sirkusta harrastaneille, jotka haluavat harjoitella itsenäisesti jotakin tiettyä lajia. Tunnit ovat suunnattu yli 11-vuotiaille, sillä tunnilla käyminen vaatii oma-aloitteellisuutta sekä kykyä itsenäiseen harjoitteluun. Tunti koostuu alkulämmittelystä, oman lajin harjoittelusta sekä yhteisistä loppuvenyttelyistä. Tunti vaatii myös itsenäisesti treenaamisesta ja opettaja ohjaa jokaista kunkin oman taitotason mukaan. Ikäryhmien tunneista poiketen tämä tunti ei ole täysin opettajajohteinen, jotta jokainen oppilas voi harjoitella haluamaansa lajia.