Seuraa meitä facebookissa

Yhteistyössä:

logo-nettitausta.jpg

+358 41 565 9447

Aura Company instagram

Herra Koskinen : VIRHE

Taikuri vaarantaa henkensä joka ilta!

 

Herra Koskinen on taikuri sekä jonglööri ja vaarantaa henkensä lavalla joka ilta katsojien viihteeksi hänen VIRHE, taikaa ja viihdettä -esityksessä.

 

Koskinen on yksi harvoja esiintyjiä maailmassa joka jongleeraa esityksessä oikealla käyvällä moottorisahalla ja käytössä on myös aidot alkuperäiset terät, jotka pyörivät 15 000 kierrosta minuutissa, mikä tekee siitä erittäin vaarallista. Riskit ovat todellisia ja virheisiin ei ole varaa.

 

VIRHE -esitys on viihdyttävä koko illan spektaakkeli, joka sisältää taikuutta, jongleerausta, komiikkaa sekä show-elementtejä.

 

Esitys on nyt muokattu teatteriin sopivaksi ja mukana on myös taikatemppuja, joilla Koskinen on voittanut Ravintolataikuuden Suomenmestaruuden. Jonglöörinä hän on yksi maailman arvostetuimpia ja esityksessä hän myös näyttää miksi näin on.

 

Esityksen kesto noin 65 minuuttia.

Ei suositella alle 7-vuotiaille.

 

 

INFO
VIRHE

Esiintyjästä:

Herra Koskinen on Ravintolataikuuden Suomenmestari sekä Maailmanennätys Jonglööri.

Useasta tv-ohjelmasta tuttu (mm. Nelonen, MTV3, Yle) Koskinen on myös kansainvälisesti menestynyt ja esiintynyt jo 18 eri maassa.

 

Turkulainen, taiteilijanimeltään Herra Koskinen, eli Lauri Koskinen asuu nykyään Kirkkonummella ja aloitti esiintymisen jo vuonna 1998 ja on kehittänyt itseään esiintyjänä vuosi vuodelta. Tämä 22 vuoden kokemus tulee selvästi esille hänen lavapersoonassa ja karismassaan.

 

”Noi sun jutut oli niin hauskoja et ne olis toiminut ilman noita temppujakin” -Sami Hedberg

 

”Tätä esitystä ei voi yksinkertaisesti kuvailla, vaan se on nähtävä” -Ruutu.fi

 

”Otit hyvin yleisön haltuun ja olit uskomattoman taitava ja hauska” -Viking Line