top of page

Henkilökunta ja opettajat

Markus Nivala

Markus valmistui Turun Amk:n sirkuslinjalta 2010 ja on siitä lähtien toiminut päätoimisena sirkustaiteilijana. Hän työskentelee sirkusproduktioiden ohjaajana, esiintyjänä kuin myös satunnaisesti sirkusopettajana. Tällä hetkellä Markus keskittyy työssään esitysproduktioiden valmistamiseen ja taiteelliseen työskentelyyn.

Aura Companylla Markus vastaa esitystuotannosta ja opettaa jongeerausryhmää.

IMG_20190821_130546.jpg

Pekka Laamanen

Pekka on valmistunut Turun ammattikorkeakoulun sirkuslinjalta vuonna 2010. Hän on toiminut laaja-alaisesti esittävän taiteen alalla sirkustaiteilijana, näyttelijänä ja opettajana. Hänellä on myös monen vuoden kokemus sosiaalisesta sirkuksesta mm. TYKS:in lastenosastoilta sekä ympäri Romaniaa.

Tällä hetkellä hän opiskelee varhaiskasvausta Turun yliopistossa. Aura Companylla Pekka on opettanut sirkusta kaiken ikäisille, mutta opintojen vuoksi tekee tällä hetkellä vain sijaisuuksia. 

IMG_20190821_130452.jpg

Emma Nivala

Emma valmistui sirkustaiteilijaksi ranskalaisesta Academie Fratellinista vuonna 2011. Valmistumisensa jälkeen hän on toiminut sirkustaiteilijana niin opettaen kuin esiintyen eri puolilla Suomea. Opettajana Emma haluaa luoda kannustavan ja turvallisen ympäristön yhdessä tekemiseen ja oppimiseen.

Aura Companylla Emma vastaa nuorten ja aikuisten ilma-akrobatia ryhmistä.

IMG_20190821_130512.jpg

Alisa Salonen

Alisa valmistui Teatteritaiteen maisteriksi näyttelijätyön koulutusohjelmasta, Teatterikorkeakoulusta vuonna 2013. Sen jälkeen hän on toiminut freelance-näyttelijänä mm. Turun kaupunginteatterissa ja Teatteri Vertigossa. Lisäksi Alisa on toiminut alansa opettajana lapsille ja aikuisille ja ollut järjestäjänä Sirkuskiertue Romaniaan projektissa.

Aura Companylla Alisa vastaa teatteritoiminnasta ja opettaa aikuisten teatteri-improvisaatioryhmiä.

IMG_20190821_130529.jpg

Lida Kuusisto

Lidalle on tärkeää saada jakaa onnistumisen kokemuksia, elämyksiä ja mahdollisuuksia niin sirkusopettajana kuin esiintyjänäkin. Lida on valmistunut Turun taideakatemiasta vuonna 2018 päälajeinaan akrobatia ja ilma-akrobatia. Toiselta ammatiltaan hän on ohjaustoiminnan artenomi(amk) ja on suorittanut opinnoissaan sivuaineena sosiaalisen sirkuksen opintokokonaisuuden Haaga-Heliassa (20op). Lida kannustaa luovuuteen ja turvalliseen harjoitteluun hauskanpitoa unohtamatta! Tarkkasilmäinen huomaa, ettei hänellä ole oikeastaan koskaan samanparisia sukkia. Aura Companylla Lida vastaa 7-9- ja 10-12-vuotiaiden sirkusryhmistä, aikuisten akrobatiaryhmästä sekä lasten ilma-akrobatiaryhmistä.

IMG_20201001_210102.jpg

Vilma Turku 

Vilma valmistuu syksyllä 2022 Turun Taideakatemiasta päälajeinaan ilma-akrobatia ja käsilläseisonta. Hän on ohjannut sirkusta ja liikuntaa niin lapsille, kuin aikuisillekin. Vilmalla on myös lähihoitajan tutkinto ja hän on työskennellyt päiväkodeissa sekä koululaisten kerhoissa. 

Hän on helposti innostuva ja kannustava opettaja, joka nauttii sirkus harrastamisen yhteisöllisyydestä. 

Vilma opettaa Aura Companyllä 3-4-vuotiaiden ja 5-6-vuotiaiden ryhmiä. 

IMG_20220808_143454.jpg
bottom of page