Seuraa meitä facebookissa

Aura Company instagram

Yhteistyössä:

logo-nettitausta.jpg

+358 41 565 9447

SIRKUSKOULU

Sirkus harrastuksena

Sirkus tarjoaa harrastajalleen lukuisia vaihtoehtoja kehittää itseään. Sirkuslajeja on suuri määrä, ja tuosta määrästä jokainen voi löytää itselleen mielekkään tavan aloittaa harrastus. Sirkusharrastuksessa ei kilpailla keskenään vaan pääsääntöisesti keskitytään kehittämään itseään sekä yksin, että yhdessä. Harrastus opettaa lasta myös ottamaan vastuuta tekemisestään, koska sirkusharrastuksen kautta opitaan toimimaan ryhmässä ja huomioimaan muut ryhmän jäsenet. Yhtenä tärkeimpänä asiana on myös se, että sirkuksessa tytöt ja pojat harrastavat lajeja yhdessä.

 

Aura Companyn sirkuskoulu

Aura Companyn sirkuskoulu sijaitsee keskeisellä paikalla Turun keskustan tuntumassa Ratapihankatu 53:ssa (4 krs.) Sirkuskoululle on helppo saapua esim. kävellen tai bussilla ja pihassa on parkkipaikkoja autoileville.

Sirkusopetukseen kuuluu eri sirkuslajeihin tutustuminen ja lajikohtaisten perustaitojen opettelu. Aikaisempaa sirkuskokemusta et tarvitse, sillä opettelu alkaa perusteista ja etenee jokaisen taitotason mukaan. Opeteltavia sirkuslajeja ovat akrobatia, tasapaino, jongleeraus sekä ilma-akrobatia. Keskeisenä osana opetusta on kehonhallinnan kehittäminen sekä kehonhuolto. Kaikki opettajamme ovat sirkusalan ammattilaisia ja heillä on vuosien kokemus opettamisesta. Opettajina toimii sirkustaiteilijat Emma Nivala, Pekka Laamanen ja Markus Nivala.

Tuntirakenne koostuu lämmittelystä, venyttelystä, voimaharjoitteista, sekä tuntikohtaisesta sirkuslajin harjoitteista. Nuorimpien ryhmissä lämmittely ja voimaharjoitteet tapahtuvat useimmiten erilaisten leikkien muodossa. Sirkusharrastus kehittää myös ryhmähenkeä sekä yhteistyötaitoja. Mukaan tunneille tarvitset sisäliikuntavaatteet, vesipullon sekä iloista mieltä.

 

Tervetuloa iloisen harrastuksen pariin!