TEATTERI-IMPROVISAATIORYHMÄT

Improvisaatioryhmässä leikitään tutustumis- ja lämmittelyleikkejä, tehdään improvisaatioharjoitteita. Tunneilla toimitaan paljon yhdessä ja tämä kehittää ryhmähenkeä sekä yhteistyötaitoja. Kaikki ovat samanarvoisia ja kaikkien ideat ovat arvokkaita. Tunneilla saa ja voikin epäonnistua, mutta tärkeintä on leikkiä ja pitää hauskaa. Aiempaa kokemusta ei tarvitse olla. Uteliaisuus sekä avoin mieli riittävät. Mukaan tunneille tarvitset sisäliikuntavaatteet ja iloisen mielen.

Opettajana toimii näyttelijä  Alisa Salonen.

LUKUJÄRJESTYS 

SYKSY 2020

To 18.30.-20.30 Aikuisten teatteri-improvisaatioryhmä 

Opetusta on 16 kertaa syksyn aikana.  Syksyn tunnit järjestetään 27.8-17.12.2020.

Syksyn poikkeusajat, jolloin ei ole tunteja:
-Syysloma vko 42 (12.-18.10.2020)

Ensimmäinen kerta on ilmainen, jonka jälkeen pitää ilmoittaa jatkaako oppilas tunneilla käyntiä. Myös kokeilukerta vaatii ilmoittautumisen nettilomakkeen kautta! Maksettua lukukausimaksua ei palauteta ellei siihen ole painavaa syytä (esim. harrastuksen estävä sairaus).

 

Syyslukukausimaksu:

205€

Perhealennus 20€/oppilas.

TUNTIKUVAUKSET

Aikuisten improvisaatioryhmät 

Improvisaatio on yleistynyt harrastajateatterikentällä ja nyt sitä pääsee harrastamaan myös Aura Companylla. Ryhmät eivät ole esiintyviä, vaan ideana on tutustua teatteri-improvisaatioon. Esiintymistä harkitaan vasta, kun ryhmät ovat siihen valmiita.

Tunnit koostuvat pääosin harjoitteista, joista monia tehdään ammatti-improvisaatioteattereissa. Alkutunnista lämmitellään kehoa ja mieltä, sekä leikitään, tutustutaan ryhmänä ja hassutellaan. Myös improvisaation sääntöihin ja tapoihin tutustutaan. Tavoitteena on mennä kohti tuntematonta, riisua blokit ja pitää yhdessä hauskaa.

Improvisaatioryhmät ovat kaikille teatterista ja improviaatiosta kiinnostuneille. Aikuisten ryhmän alaikäraja on 16-vuotta.  Tunneille tulee ottaa mukaan sisäliikuntavaatteet. Tunnit toteutuvat, mikäli ilmoittautumisia tulee vähintään viisi henkilöä/ryhmä.

Teatteri-improharrastuksen kautta voit päästää luovuutesi irti ja löytää uusia puolia itsestäsi!

 Sirkus & Teatteriyhdistys Aura Company Ry

Ratapihankatu 53 C, (4krs.), 20100 Turku

041 565 9447

y-tunnus: 2911672-8

Seuraa meitä facebookissa

Aura Company instagram

Yhteistyössä:

logo-nettitausta.jpg