Pekka Laamanen

Pekka on valmistunut Turun ammattikorkeakoulun sirkuslinjalta vuonna 2010. Hän on toiminut laaja-alaisesti esittävän taiteen alalla sirkustaiteilijana, näyttelijänä ja opettajana. Hänellä on myös monen vuoden kokemus sosiaalisesta sirkuksesta mm. TYKS:in lastenosastoilta sekä ympäri Romaniaa.

Aura Companylla Pekka toimii mm. sirkusopettajana.

Emma Nivala

Emma valmistui sirkustaiteilijaksi ranskalaisesta Academie Fratellinista vuonna 2011. Valmistumisensa jälkeen Emma on toiminut sirkustaiteilijana niin opettaen kuin esiintyen eri puolilla Suomea. 

Aura Companylla Emma vastaa ilma-akrobatia ryhmistä sekä lajitunti ryhmästä.

Alisa Salonen

Alisa valmistui Teatteritaiteen maisteriksi näyttelijätyön koulutusohjelmasta, Teatterikorkeakoulusta vuonna 2013. Sen jälkeen hän on toiminut freelance-näyttelijänä mm. Turun kaupunginteatterissa ja Teatteri Vertigossa. Lisäksi Alisa on toiminut alansa opettajana lapsille ja aikuisille ja ollut järjestäjänä Sirkuskiertue Romaniaan projektissa.

Aura Companylla Alisa vastaa teatteritoiminnasta.

Markus Nivala

Markus valmistui Turun Amk:n sirkuslinjalta 2010 ja on siitä lähtien toiminut päätoimisena sirkustaiteilijana. Hän työskentelee sirkusproduktioiden ohjaajana, esiintyjänä kuin myös satunnaisesti sirkusopettajana. Tällä hetkellä Markus keskittyy työssään esitysproduktioiden valmistamiseen ja taiteelliseen työskentelyyn.

Aura Companylla Markus vastaa esitystuotannosta.

Petra Solar

Aura Companylla Petra vastaa 10-12-vuotiaiden ryhmästä sekä aikuisten ryhmästä.

Lida Kuusisto

Lidalle on tärkeää saada jakaa onnistumisen kokemuksia, elämyksiä ja mahdollisuuksia niin sirkusopettajana kuin esiintyjänäkin. Lida on valmistunut Turun taideakatemiasta vuonna 2018 päälajeinaan akrobatia ja ilma-akrobatia. Toiselta ammatiltaan hän on ohjaustoiminnan artenomi(amk) ja on suorittanut opinnoissaan sivuaineena sosiaalisen sirkuksen opintokokonaisuuden Haaga-Heliassa (20op). Lida kannustaa luovuuteen ja turvalliseen harjoitteluun hauskanpitoa unohtamatta! Tarkkasilmäinen huomaa, ettei hänellä ole oikeastaan koskaan samanparisia sukkia. Aura  Companylla Lida vastaa ikäryhmistä 5-6-vuotiaat ja 7-9-vuotiaat.

Nella Toivanen

Nella valmistuu  Turun Taideakatemian ammattikorkeakoulun sirkuslinjalta keväällä vuonna 2021. Nella on erikoistunut ilma akrobatiaan sekä permanto akrobatiaan. Hän on toiminut usean vuoden ajan sirkuksen opettajana ja sosiaalisen sirkuksen parissa mm. Turun kaupungin hyvinvointitoimialalla kulttuuri- ja hyvinvoinnin  ohjaajana laitostuneille vanhuksille, perhesirkuksen opettajana Turun urheiluliitolle sekä vauvasirkuksen ohjaajana Turun filharmoniselle orkesterille. Nella esiintyy myös erilaisissa tapahtumissa. Hoivakodeissa Nellan voi tavata myös laitos klovnina Pipsana. Aura Companylla Nella opettaa ilma-akrobatiaa lapsille, nuorille ja aikuisille.  

 Sirkus & Teatteriyhdistys Aura Company Ry

Ratapihankatu 53 C, (4krs.), 20100 Turku

045 78317422

y-tunnus: 2911672-8

Seuraa meitä facebookissa

Aura Company instagram

Yhteistyössä:

logo-nettitausta.jpg