Sirkus & Teatteriyhdistys Aura Companyn

hallituksen jäsenet: 

Markus Nivala, pj.

Pekka Laamanen, vpj.

Alisa Salonen

Emma Nivala

Henkilökunta ja opettajat

Markus Nivala

Markus valmistui Turun Amk:n sirkuslinjalta 2010 ja on siitä lähtien toiminut päätoimisena sirkustaiteilijana. Hän työskentelee sirkusproduktioiden ohjaajana, esiintyjänä kuin myös satunnaisesti sirkusopettajana. Tällä hetkellä Markus keskittyy työssään esitysproduktioiden valmistamiseen ja taiteelliseen työskentelyyn.

Aura Companylla Markus vastaa esitystuotannosta ja opettaa jongeelausryhmää.

Pekka Laamanen

Pekka on valmistunut Turun ammattikorkeakoulun sirkuslinjalta vuonna 2010. Hän on toiminut laaja-alaisesti esittävän taiteen alalla sirkustaiteilijana, näyttelijänä ja opettajana. Hänellä on myös monen vuoden kokemus sosiaalisesta sirkuksesta mm. TYKS:in lastenosastoilta sekä ympäri Romaniaa.

Tällä hetkellä hän opiskelee varhaiskasvausta Turun yliopistossa. Aura Companylla Pekka on opettanut sirkusta kaiken ikäisille, mutta opintojen vuoksi tekee tällä hetkellä vain sijaisuuksia. 

Alisa Salonen

Alisa valmistui Teatteritaiteen maisteriksi näyttelijätyön koulutusohjelmasta, Teatterikorkeakoulusta vuonna 2013. Sen jälkeen hän on toiminut freelance-näyttelijänä mm. Turun kaupunginteatterissa ja Teatteri Vertigossa. Lisäksi Alisa on toiminut alansa opettajana lapsille ja aikuisille ja ollut järjestäjänä Sirkuskiertue Romaniaan projektissa.

Aura Companylla Alisa vastaa teatteritoiminnasta ja opettaa aikuisten teatteri-improvisaatioryhmiä.

Emma Nivala

Emma valmistui sirkustaiteilijaksi ranskalaisesta Academie Fratellinista vuonna 2011. Valmistumisensa jälkeen hän on toiminut sirkustaiteilijana niin opettaen kuin esiintyen eri puolilla Suomea. 

Aura Companylla Emma vastaa ilma-akrobatia ryhmistä. Tällä hetkellä Emma on äitiyslomalla.

Petra Solar

Petra on valmistunut Turun AMK:n sirkuslinjalta vuonna 2018. Valmistumisen jälkeen Petra on toiminut sekä sirkustaiteilijana että -opettajana. Tällä hetkellä hän opiskelee Turun yliopistossa kasvatustiedettä, pääaineenaan erityispedagogiikka. Aura Companyllä Petra opettaa 10-12-vuotiaiden ryhmiä ja nuorten&aikuisten ryhmää.

Lida Kuusisto

Lidalle on tärkeää saada jakaa onnistumisen kokemuksia, elämyksiä ja mahdollisuuksia niin sirkusopettajana kuin esiintyjänäkin. Lida on valmistunut Turun taideakatemiasta vuonna 2018 päälajeinaan akrobatia ja ilma-akrobatia. Toiselta ammatiltaan hän on ohjaustoiminnan artenomi(amk) ja on suorittanut opinnoissaan sivuaineena sosiaalisen sirkuksen opintokokonaisuuden Haaga-Heliassa (20op). Lida kannustaa luovuuteen ja turvalliseen harjoitteluun hauskanpitoa unohtamatta! Tarkkasilmäinen huomaa, ettei hänellä ole oikeastaan koskaan samanparisia sukkia. Aura  Companylla Lida vastaa ikäryhmistä 5-6-vuotiaat ja 7-9-vuotiaat.

IMG_20190821_130546.jpg
IMG_20190821_130452.jpg
IMG_20190821_130529.jpg
IMG_20190821_130512.jpg
20190924_2131552.jpg
IMG_20201001_210102.jpg

Nella Toivanen

Nella valmistuu Turun Taideakatemian ammattikorkeakoulun sirkuslinjalta keväällä vuonna 2021.

Nella on erikoistunut ilma-akrobatiaan sekä permantoakrobatiaan.

Hän on toiminut usean vuoden ajan sirkusopettajana. Sosiaalisen sirkuksen parissa hän on toiminut mm. Turun kaupungin hyvinvointitoimialalla kulttuuri- ja hyvinvoinnin ohjaajana laitostuneille vanhuksille, perhesirkuksen opettajana Turun urheiluliitolle, tanssisirkuksen opettajana lastenkulttuurikeskus seikkailupuistolle sekä vauvasirkuksen ohjaajana Turun filharmoniselle orkesterille. 

Nella esiintyy myös erilaisissa tapahtumissa. Hoivakodeissa Nellan voi tavata myös laitos klovni Pipsana. 

Aura Companylla Nella opettaa ilma-akrobatiaa lapsille, nuorille ja aikuisille.  

Auran_henkil%C3%83%C2%B6kunta_kuva_edite