Pekka Laamanen

Pekka on valmistunut Turun ammattikorkeakoulun sirkuslinjalta vuonna 2010. Hän on toiminut laaja-alaisesti esittävän taiteen alalla sirkustaiteilijana, näyttelijänä ja opettajana. Hänellä on myös monen vuoden kokemus sosiaalisesta sirkuksesta mm. TYKS:in lastenosastoilta sekä ympäri Romaniaa.

Aura Companylla Pekka vastaa ikäryhmistä 5-6-vuotiaat, 7-9-vuotiaat sekä 13-16-vuotiaat.

Emma Nivala

Emma valmistui sirkustaiteilijaksi ranskalaisesta Academie Fratellinista vuonna 2011. Valmistumisensa jälkeen Emma on toiminut sirkustaiteilijana niin opettaen kuin esiintyen eri puolilla Suomea. 

Aura Companylla Emma vastaa ilma-akrobatia ryhmistä sekä lajitunti ryhmästä.

Alisa Salonen

Alisa valmistui Teatteritaiteen maisteriksi näyttelijätyön koulutusohjelmasta, Teatterikorkeakoulusta vuonna 2013. Sen jälkeen hän on toiminut freelance-näyttelijänä mm. Turun kaupunginteatterissa ja Teatteri Vertigossa. Lisäksi Alisa on toiminut alansa opettajana lapsille ja aikuisille ja ollut järjestäjänä Sirkuskiertue Romaniaan projektissa.

Aura Companylla Alisa vastaa teatteritoiminnasta.

Markus Nivala

Markus valmistui Turun Amk:n sirkuslinjalta 2010 ja on siitä lähtien toiminut päätoimisena sirkustaiteilijana. Hän työskentelee sirkusproduktioiden ohjaajana, esiintyjänä kuin myös satunnaisesti sirkusopettajana. Tällä hetkellä Markus keskittyy työssään esitysproduktioiden valmistamiseen ja taiteelliseen työskentelyyn.

Aura Companylla Markus vastaa esitystuotannosta.

Petra Solar

Aura Companylla Petra vastaa 10-12-vuotiaiden ryhmästä sekä aikuisten ryhmästä.

Seuraa meitä facebookissa

Yhteistyössä:

logo-nettitausta.jpg

+358 41 565 9447

Aura Company instagram