top of page

Sirkus harrastuksena

Sirkus tarjoaa harrastajalleen lukuisia vaihtoehtoja kehittää itseään. Sirkuslajeja on suuri määrä, ja tuosta määrästä jokainen voi löytää itselleen mielekkään tavan aloittaa harrastus. Sirkusharrastuksessa ei kilpailla keskenään vaan pääsääntöisesti keskitytään kehittämään itseään sekä yksin, että yhdessä. Harrastus opettaa lasta myös ottamaan vastuuta tekemisestään, koska sirkusharrastuksen kautta opitaan toimimaan ryhmässä ja huomioimaan muut ryhmän jäsenet. Yhtenä tärkeimpänä asiana on myös se, että sirkuksessa tytöt ja pojat harrastavat lajeja yhdessä.

Teatteri-improvisaatio harrastuksena

Improvisaatio tarjoaa harrastajalleen uuden hauskan tavan ilmaista itseään ja oppimaan uutta teatterin tekemisen maailmasta. Ilmaisun ja improvisaation keinoin niin lapsi, kuin aikuinenkin harrastaja kehittää omaa itsetuntemusta ja ilmaisun tapoja. Erilaisissa harjoitteissa opitaan ottamaan toiset huomioon, käyttämään uusia käsitteitä ja kehittämään ajattelukykyä sekä pääsemään peloistaan.

Aura Companyn kaikki opetustunnit järjestetään keskeisellä paikalla Turun keskustan tuntumassa Ratapihankatu 53:ssa (4 krs.) Tilaan on helppo saapua esim. kävellen tai bussilla ja pihassa on parkkipaikkoja autoileville. Huom. laitattehan autonne kiekkopaikoille!

 

Tervetuloa harrastamaan Aura Companylle!

bottom of page