top of page

Aura Companyn Teatteri

Aura Companyn tilassa toimii yhdistyksen teatteri. Teatterin ohjelmistossa on yhdistyksen omia tuotantoja, vierailuesityksiä eri esittävän taiteen aloilta sekä kahdesti vuodessa järjestettävät Open Stage-illat. Lisäksi teatterissa nähdään esittävän taiteen esityksiä Radanvarsi-festivaalin yhteydessä.

Teatteri on kompakti black box-tila jossa on 60 katsomopaikkaa. Tekniikan osalta teatterissa on perus valo- ja äänikalusto, tanssimatot sekä molton-kankaat. Lavan koko on esityksestä riippuen noin 6m(syvyys) x 9m(leveys) x 4,5-7m (korkeus, riippuen kohdasta).

Lava.jpg
Katsomo.jpg

Aura Companyn Teatterin ohjelmisto kevät 2023

3.3.2023 klo 19.oo   Laura Kielo - Konsertti

4.3.2023 klo 19.00   Laura Kielo - Konsertti

15.4. 2023 lo 19.00  Open Stage ilta - Aura Company 5V.

PERUTTU

Anchor 1

Laura Kielo - konsertti

Aura Companyn teatterissa perjantaina 3.3.2023 klo 19.00 sekä lauantaina 4.3.2023 klo 19.

PERUTTU

IMG_4430.jpeg

Laura Kielo on tuore itäsuomalainen artisti, jonka biiseissä moderni, elektroninen popsoundi yhdistyy ajatuksia herättäviin ja tarkkanäköisiin teksteihin. Musiikissa on sekaisin maaseutua ilveksen huutoineen, nyt niin kaukaista suurkaupunkia Pietaria, teiniaikojen lohdutonta ihastusta, kevätmasennusta, eron rumuutta ja kauneutta.

Laura perusti ensimmäisen elektrobändinsä kotibileissä vuonna 2006 ja yhtye nousi kulttimaineeseen Pietarin musiikkiklubeilla lyhyen olemassaolonsa aikana. Palattuaan elektronisen musiikin pariin Laura päätti ottaa ohjat omiin käsiinsä ja nykyisessä sooloprojektissaan säveltämisen ja sanoittamisen lisäksi tekee myös biisien tuotannot itse.

Laura on koulutukseltaan kansanmusiikin maisteri sekä kansanlaulun ja popjazzpianon opettaja. Tämä yhdistettynä elektroniseen ilmaisuun synnyttää ainutlaatuista Laura Kielon musiikkia.

Laura Kielo facebook: https://www.facebook.com/kielolaura
Laura Kielo instagram: @kielolaura

Tapahtuman kesto: n. 45min
Liput: 10€, alennusryhmät 5€
Lippuvaraukset: liput.aura@gmail.com
Liput lunastetaan ovelta. Maksuvälineenä käy kortti- ja käteismaksu.

bottom of page