top of page

Aura Companyn Teatteri

Aura Companyn tilassa toimii yhdistyksen teatteri. Teatterin ohjelmistossa on yhdistyksen omia tuotantoja, vierailuesityksiä eri esittävän taiteen aloilta sekä kahdesti vuodessa järjestettävät Open Stage-illat. Lisäksi teatterissa nähdään esittävän taiteen esityksiä Radanvarsi-festivaalin yhteydessä.

Teatteri on kompakti black box-tila jossa on 60 katsomopaikkaa. Tekniikan osalta teatterissa on perus valo- ja äänikalusto, tanssimatot sekä molton-kankaat. Lavan koko on esityksestä riippuen noin 6m(syvyys) x 9m(leveys) x 4,5-7m (korkeus, riippuen kohdasta).

Lava.jpg
Katsomo.jpg

Aura Companyn Teatterin ohjelmisto syksy 2022

5.11.2022 klo 19   Open Stage -ilta

19.11.2022 klo      Kukko Kiekuu - Duo Color Express

Anchor 1
Kukko Kiekuu

Duo Color Express - Kukko Kiekuu
Aura Companyn teatterissa la 19.11. klo 15.00.

KukkoKiekuu 5. Kuva_ Ville Saarikoski.jpg

Tällä maagisella maatilalla tapahtuu outoja asioita. Miksi kananmunat pomppivat ja lato liikkuu? Mistä hohtava taikamuna on peräisin? Pallot lentävät ja possut heittävät voltteja, mutta miksi lato savuaa? Tervetuloa tulevaisuuden sirkusfarmille, jossa aivan kaikki on mahdollista.

 

Kaksi sirkusartistia pistävät pomppien tuulemaan tässä värikkään vauhdikkaassa maalaisteemaisessa sirkuspaketissa. Esityksessä on luvassa eläimellistä akrobatiaa sekoitettuna jongleeraukseen ja jumppapalloakrobatiaan, maustettuna värikkäällä huumorilla. Esitys on kestoltaan n. 30 min ja siinä sekoittuvat mm. erilaiset eläinhahmot, värikäs äänimaailma sekä akrobatia jumppapallolla. Esitys pitää sisällään myös elävää musiikkia, taikaa, nukketeatteria sekä bounce-jongleerausta.

Esitys ja konsepti:            Teemu Skön ja Lassi Tauriainen

Taiteellinen konsultointi:  Mika Formunen

Äänisuunnittelu:                Lassi Tauriainen

Puvustus:                          Tiina Valve

Kuvat:                               Ville Saarikoski ja Christoffer Collina

Traileri:                            Christoffer Collina

Liput: 10/15€

Lippuja voi varata ennakkoon liput.aura@gmail.com

Lippujen osto tapahtuu paikan päällä ennen esitystä (kortti/käteinen). 

bottom of page