Varietee - ilta

Radanvarsi-festivaalin lauantai-illan päättää taidokas ja henkeäsalpaava Varietee-ilta sirkusteltassa. Illan aikana lavalla nähdään mm. mentalismia, käsilläseisontaa, taistelulajeja, sirkusta, livemusiikkia ja mimiikkaa. Varietee-illan päättää kaunis ja näyttävä tuliesitys!

Illan kesto: 2h

Hinta: 15€

Akrobaatti Matti Koskela on Turun Taideakatemian kasvatti ja maailmaa kiertänyt sirkustaiteilija. 

Matti esiintyy taidokkaalla käsinseisonta numerolla.

Emma Nivala on valmistunut sirkustaiteilijaksi ranskalaisesta Academie Fratellinista päälajinaan rengastrapetsi. Emma on kokenut akrobaatti niin maassa kuin ilmassakin.

Antti Nerg on turkulainen jonglööri ja jongleerauksen opettaja. Varietee-illassa hän esiintyy vakavamielisellä devilstick-numerollaan, jossa hän saattaa hymyillä ainakin kahdesti. 

Mentalisti Jerry Nyholm vie katsojat matkalle mielen hämärälle puolelle. Mentalismia ja komiikkaa yhdistävä esitys, joka hämmästyttää ja viihdyttää katsojia yllättävällä tavalla.

SaDa on laulua, kitaraa ja ja loopper-musiikkia. Muusikko Ronda Lindbergistä ja näyttelijä Alisa Salosesta koostuva yhtye soittaa sekä covereita, että omaa tuotantoa.

Sirkustaiteilija Pekka Laamanen esiintyy mimiikkaesityksellä, jossa voi nähdä monta hahmoa, joilla on yhteinen agenda. 

Taikuri Lauri Tuhkanen - hallitseva viihdeohjelmien Suomen mestari, jolle taianomaisuus on  tärkeintä, olkoon sitten kyseessä teatteri-, sirkus- 
tai taikuriesitys.

Eikka Alatalo ja Jaakko Hutchings esittävät katkelman Fatal Instrument Showsta, joka tuo lavoille ennennäkemättömän yhdistelmän taistelulajeja, sirkusta, komediaa, draamaa ja livemusiikkia. 

Illan päättää upea tulishow!

Varietee-illan Facebook-tapahtumasivu

 Sirkus & Teatteriyhdistys Aura Company Ry

Ratapihankatu 53 C, (4krs.), 20100 Turku

041 565 9447

y-tunnus: 2911672-8

Seuraa meitä facebookissa

Aura Company instagram

Yhteistyössä:

logo-nettitausta.jpg